четвер, 8 вересня 2022 р.

ПІДГОТОВЛЕНО БРОШУРУ ПРО ТЕ, ЯК ЗДОБУВАТИ УКРАЇНСЬКУ ОСВІТУ ДІТЯМ, ЯКІ ТИМЧАСОВО ПЕРЕБУВАЮТЬ ЗА КОРДОНОМ

 

Офіс віцепрем’єрки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції у співпраці з Міністерством освіти і науки підготували брошуру про організацію навчання дітей, які тимчасово перебувають з родинами за кордоном та бажають продовжувати здобувати українську освіту.

Зважаючи на те, що у багатьох країнах Європи здобуття освіти у місцевих навчальних закладах є обов’язковим, Україна пропонує своїм громадянам різні форм навчання за національною програмою. Освітній процес може бути організовано у зручний для учня час дистанційно, паралельно зі здобуттям освіти у країні перебування.

У брошурі міститься інформація про освітні можливості для українських учнів та вчителів за кордоном, а також про ресурси з навчальними матеріалами, до яких надано безоплатний доступ. Завантажити брошуру можна за посиланням.

Також інформацію щодо організації освіти за кордоном можна отримати через освітній чатбот на платформі «Телеграм» або «Вайбер».

https://mon.gov.ua/ua/news/pidgotovleno-broshuru-pro-te-yak-zdobuvati-ukrayinsku-osvitu-dityam-yaki-timchasovo-perebuvayut-za-kordonom


Немає коментарів:

Дописати коментар