середа, 26 квітня 2023 р.

СВІТЛО НА ШЛЯХУ ДО ПЕРЕМОГИ: ЗАВЕРШИЛАСЬ СЕРІЯ ВЕБІНАРІВ, ЩОБ НАГАДАТИ ПРО ВАЖЛИВІСТЬ ВЛАСНОГО ПСИХОЕМОЦІЙНОГО СТАНУ

У межах Всеукраїнської програми ментального здоров’я за ініціативою Олени Зеленської МОН спільно із ГО «Підтримай дитину» та проєктом «Подбай про себе», ГО «Асоціація дієвих психологів України» створили серію вебінарів для психоемоційної підтримки освітян.

20 квітня відбувся останній із запланованих вебінарів «Світло на шляху до перемоги» для психологічної підтримки дітей, чиї батьки перебувають на фронті, освітян, члени родин яких перебувають на фронті, а також для самопідтримки та відновлення ресурсу освітян в умовах війни.

Головна мета – нагадати про важливість власного психоемоційного стану, надати додаткову інформацію щодо психологічної підтримки освітян та їхніх родин, зокрема кризових та в умовах «очікування».

Попередні вебінари також доступні для перегляду:

Нагадаємо, раніше психологи та педагоги нагадували про базові речі на кожен день, які дозволять підтримати психоемоційний стан.

Докладніше: https://mon.gov.ua/ua/news/svitlo-na-shlyahu-do-peremogi-zavershilas-seriya-vebinariv-shob-nagadati-pro-vazhlivist-vlasnogo-psihoemocijnogo-stanu


Немає коментарів:

Дописати коментар