четвер, 18 травня 2023 р.

Продовжено роботу онлайн студії “Освіта для всіх. Практика інклюзії”

18 травня 2023 року фахівцями Ресурсного центру підтримки інклюзивної освіти проведено п’яте відкрите консультування онлайн студії «Освіта для всіх. Практика інклюзії» за темою «Особливості соціалізації дітей з особливими потребами у сучасному українському суспільстві». 

Метою зустрічі стало ознайомлення учасників вебінару із різноманітними аспектами соціалізації дітей з особливими освітніми потребами. Кількість зацікавлених учасників становила 181 особа.


Нові вимоги суспільства та реформування української освіти вимагають формування соціально компетентної особистості, здатної до активної адаптації у сучасному світі та самостійного дорослого життя. Соціалізація - один з важливих чинників повноцінного розвитку особистості та її ефективного функціонування в соціумі. Саме тому увага учасників заходу була зосереджена на основних чинниках успішної соціалізації, були представлені наявні ресурси та визначені можливості для включення дітей з особливими потребами до соціально-освітнього середовища.

 

Учасники заходу отримали корисну інформацію, яка стане у пригоді під час планування й організації роботи.

Покликання:

● YouTube-канал Ресурсного центру підтримки інклюзивної освіти «РЦПІО Донецький обласний ІППО»:    https://www.youtube.com/channel/UCkOlQbPpwSVjlRwATPyl2hA/videos

Немає коментарів:

Дописати коментар