середа, 20 грудня 2023 р.

Про роботу онлайн студії “Освіта для всіх. Практика інклюзії”


19 грудня 2023 року фахівцями Ресурсного центру підтримки інклюзивної освіти Галиною Скворцовою та Аліною Коваль проведено дев’яте відкрите консультування онлайн студії «Освіта для всіх. Практика інклюзії» за темою «Підтримка в освітньому процесі дітей з особливими освітніми потребами». Підведено підсумки роботи онлайн студії за 2023 рік. Кількість зацікавлених учасників становила 133 особи.

Підтримки потребують всі, дорослі, діти, педагоги, учні в певні моменти життя. Своєчасність та  якість підтримки дітям з особливими освітніми потребами під час навчання - саме ці питання були озвучені на занятті. Також поговорили про особливості надання додаткової підтримки та взаємодію з інклюзивно-ресурсними центрами громади. 


Фахівцем КУ «Інклюзивно-ресурсний центр» Мар’їнської міської військово - цивільної адміністрації Покровського району Донецької області - Ладою Соіною було запропоновано учасникам вправи для відновлення власного ресурсу. Адже поки ми маємо власний ресурс, доти можемо допомагати і підтримувати інших!

Учасники заходу отримали корисну інформацію, яка стане у нагоді під час планування й організації роботи та запропонували актуальні для них теми для майбутніх заходів під час проведення рефлексії.

Покликання:

● YouTube-канал Ресурсного центру підтримки інклюзивної освіти «РЦПІО Донецький

обласний ІППО»: https://www.youtube.com/channel/UCkOlQbPpwSVjlRwATPyl2hA/videos 

Немає коментарів:

Дописати коментар