четвер, 7 березня 2024 р.

Про проведення Гайду для ІРЦ «Дитина з особливими освітніми потребами як суб`єкт інклюзивної освіти».

07 березня 2024 року Ресурсним центром підтримки інклюзивної освіти було проведено гайд для керівників та фахівців (консультантів) інклюзивно-ресурсних центрів Донеччини. Модераторами першої зустрічі з теми «Діяльність ІРЦ щодо підтримки дітей з освітніми труднощами в Україні» виступили Аліна КОВАЛЬ, завідувач РЦПІО та Галина СКВОРЦОВА, методист РЦПІО. Кількість зацікавлених учасників становила 91 особу.

Метою заходу став рефреймінг (переосмислення) феномену «інклюзії» як суспільного-освітнього явища, що має місце в Україні та опрацювання завдань ІРЦ, які забезпечують право на освіту дітей з ООП і регулюють цей процес.

Фахівці ІРЦ покращили професійні знання та компетенції щодо підтримки дітей з освітніми труднощами та удосконалили вміння здійснювати педагогічну діяльність відповідно до нормативно-правових документів та основних засад у сфері забезпечення права на рівний доступ до якісної освіти дітей з ООП.

Детальніше: https://ippo.dn.ua/novyny-afisha/novyny/2024/gajd-dlya-irts-ditina-z-osoblivimi-osvitnimi-potrebami-yak-sub-ekt-inklyuzivnoji-osviti 

Немає коментарів:

Дописати коментар