пʼятницю, 13 грудня 2019 р.




В грудні 2019 року   Ресурсним центром  підтримки інклюзивної освіти ДОІППО було проведено два заходи.

06.12.2019 року фахівцями Ресурсного центру підтримки інклюзивної освіти була проведена інструктивно-методична нарада для директорів ІРЦ Донецької області  за участі представника відділу інклюзивної освіти та соціального захисту дітей Департаменту освіти і науки Донецької ОДА Підлісної Ганни Георгіївни. На нараді підвели підсумки роботи  за період першого півріччя 2019-2020 н. р. та намітили перспективи подальшої роботи.
Директор ІРЦ м. Торецьк –  Хорошилова Ганна Олександрівна провела  відео-екскурсію «Інклюзивно-ресурсний центр – осередок довіри та підтримки».

11 грудня 2019 року на базі Донецького обласного ІППО відбулося третє заняття постійно-діючого семінару «Організаційно-методичні засади діяльності інклюзивно-ресурсних центрів» «Батьки та законні представники дітей з особливими освітніми потребами як ключові партнери в інклюзивному навчанні» для  педагогів  інклюзивно-ресурсних центрів, які активно співпрацюють з батьками дітей з ООП.
Практичним досвідом з впровадження ефективних методів  взаємодії  з батьками дітей з ООП поділилася команда  Інклюзивно-ресурсного центру Іллінівської сільської ради Костянтинівського району Донецької області (Разумова Тетяна Миколаївна – директор  та  Звенігородська Юлія Олександрівна – психолог)  

Немає коментарів:

Дописати коментар