понеділок, 27 лютого 2023 р.

СВІТЛО НА ШЛЯХУ ДО ПЕРЕМОГИ: НАСТУПНИЙ ВЕБІНАР ДЛЯ ПСИХОЕМОЦІЙНОЇ ПІДТРИМКИ ОСВІТЯН


У межах Всеукраїнської програми ментального здоров’я за ініціативою Олени Зеленської МОН спільно із ГО «Підтримай дитину» та проєктом «Подбай про себе», ГО «Асоціація дієвих психологів» створили серію вебінарів для психоемоційної підтримки освітян. Загалом протягом лютого-березня 2023 року заплановано провести чотири вебінари для психологічної підтримки дітей, чиї батьки перебувають на фронті, освітян, члени родин яких перебувають на фронті, а також для самопідтримки та відновлення ресурсу освітян в умовах війни.

Головна мета – нагадати про важливість власного психоемоційного стану, надати додаткову інформацію щодо психологічної підтримки освітян та їхніх родин, зокрема кризових та в умовах «очікування».

Другий вебінар «Психоемоційна підтримка жінок України: техніки, вправи, поради та власний досвід» присвячений питанням самопідтримки та важливості опікування власним станом, збереження власного ментального стану, ресурсності та психоедукації жінок.

Докладніше: https://mon.gov.ua/ua/news/svitlo-na-shlyahu-do-peremogi-nastupnij-vebinar-dlya-psihoemocijnoyi-pidtrimki-osvityan


Немає коментарів:

Дописати коментар