четвер, 25 січня 2024 р.

Про роботу консультаційного пункту «Інформаційний марафон з питань підтримки особам з особливими освітніми потребами в освіті» (І зустріч)

25 січня 2024 року розпочав свою роботу «Інформаційний марафон  з питань підтримки осіб з ООП в освіті».  Відбулась І зустріч для керівників та педагогічних працівників закладів освіти всіх рівнів та підпорядкування. Кількість зацікавлених учасників становила 337 осіб.

Ресурсний центр підтримки інклюзивної освіти ДОІППО взяв за мету: підвищити обізнаність керівників та педагогічних працівників закладів освіти з питань підтримки в освітньому процесі дітей з особливими потребами. На зустрічі розглянули особливості допомоги в освітньому процесі дітей з особливими потребами; окреслили основні вектори в роботі з дітьми з ООП. У подальшому плануємо проводити подібні зустрічі в форматі “запитання-відповідь”, даючи відповіді на актуальні проблемні питання, які стосуються як повсякдення педагогічної практики у роботі з учнями з особливими освітніми потребами, так і питань організації освітнього процесу осіб з ООП.

Учасники заходу отримали корисну інформацію, яка стане у нагоді під час планування й організації роботи.

Немає коментарів:

Дописати коментар