четвер, 25 січня 2024 р.

РОЗПОЧАТО СЕРІЮ ВЕБІНАРІВ ПРО ПОДОЛАННЯ ОСВІТНІХ ВТРАТ ДЛЯ УПРАВЛІНЦІВ


З 25 січня до 29 лютого відбудуться безплатні вебінари про подолання освітніх втрат для директорів та заступника директора з навчальної (навчально-виховної) роботи закладів загальної середньої освіти. Програму проведуть освітні управлінці-практики, а також досвідчені експерти різного профілю.

Вебінари проходитимуть протягом шести тижнів щовівторка та щочетверга о 18:00 на платформі «Zoom».

Слухачі дізнаються про організацію навчання в різних форматах і для учнівства різних категорій, а також юридичні та психологічні аспекти. Зможуть ознайомитися з конкретними прикладами концепцій закладів освіти, спрямованими на подолання освітніх втрат, а також отримати відповіді від експертів на запитання.

Перші вебінари відбудуться:

  • 25 січня — «Виклики організації освітнього процесу для дітей за кордоном». Реєструйтеся. 

Спікерка:  Наталя Байтемірова, експертка з управління освітою, фахівчиня з освіти в надзвичайних ситуаціях.

  • 30 січня —  «Нормативно-правове забезпечення дистанційної та змішаної форми освіти. Специфіка, проблеми, рішення». Реєструйтеся.

Спікерка:  Олена Святенко, заступниця директора департаменту інституційного аудиту ДСЯО.

  • 1 лютого — «Освітні втрати чи уповільнення? Психологічні основи мотивації дітей в умовах війни, нестабільності та стресу». Реєструйтеся.

Спікерка: Катерина Гольцберг, дитяча і сімейна психологиня, президентка Професійної асоціації дитячих аналітичних психологів.

Щоб не пропустити наступні вебінари та деталі реєстрацій, стежте за «Освіторією» у фейсбуці.

Серію вебінарів у партнерстві з Міністерством освіти і науки України реалізує громадська спілка «Освіторія» та Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) за підтримки Глобального партнерства заради освіти (GPE) в межах проєкту «Наздоженемо: курс про подолання освітніх втрат».

Джерело: https://mon.gov.ua/ua/news/rozpochato-seriyu-vebinariv-pro-podolannya-osvitnih-vtrat-dlya-upravlinciv 

Немає коментарів:

Дописати коментар